Plakken – do 23 febr. 2006

De GroenLinks-posters van het landelijk bureau waren niet zo’n succes. En dus besloot het campagneteam dat e een lokale poster gemaakt moest worden, waar ook het lijstnummer opstond. En het hoofd van de lijsttrekker. Ik heb me buiten de discussie gehouden. Alles wat je op zo’n moment zegt kan tegen je gebruikt worden.

Samen met Frans Maas mocht ik de posters deze dag plakken. Niets werkt beter om het campagnehart sneller te laten kloppen dan posters plakken met een borstel en een halve emmer dikke perfax behangmix en een scheutje waterglas. Best een raar idee om je eigen hoofd overal door de stad te zien hangen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *