Verjaardag – za 25 febr. 2006

Mijn verjaardag valt nogal eens samen met carnaval. Zo ook dit jaar. En mede gezien de drukke verkiezingstijd leek het mij een goed idee om dit keer geen echt feestje te organiseren. Gedurende de dag, en vooral ’s avonds, kwamen wel een aantal goede vrienden langs. En er is natuurlijk altijd iemand die op het geweldige idee komt om me een verjaardagskaart met een knappe jongen uit een onderbroekenreclame toe te sturen.

Vanaf een bepaalde leeftijd zijn verjaardagen niet automatisch een reden voor een feestje meer. Vaak hangt dat samen met een toenemend aantal grijze haren, een buik die, hoewel voor de buitenwacht vrijwel onzichtbaar, ietsje te aanwezig begint te worden en, nog wel het ergste gegeven, de wetenschap dat je zo langzamerhand echt niet meer tot de jongeren behoort. Koot en Bie hadden gelijk, stilletjes aan begin ik te behoren tot de groep oudere jongeren. Maar ik ben sterk, ik stel mijn ouderdomscomplex nog enkele jaren uit.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *