Door het dak – ma 3 april 2006

‘Elk nadeel heb ze voordeel’, of zoiets. Dat is volgens mij wat Johan Cruijff altijd zegt. En als rasoptimist die dit weekeind effe z’n dag niet heeft gehad, moet ik het hele gebeuren ook met soortgelijke gedachten relativeren. Zie hier het resultaat van mijn relativeringsvermogen.

Herman Meijer is afgetreden, het bestuur blijft aan en de partijraad heeft een soort van motie van wantrouwen ingediend (zie weblog za 1 apr. 2006, zo 2 apr. 2006 en nog een keer zo 2 apr. 2006). Niet bepaald het weekeinde waar ik op zat te wachten. Liever, en dat is niet eens cynisch bedoeld, zat ik afgelopen weekeinde fulltime te wroeten door honderden pagina’s vol financiële malaise, waar de gemeente Breda in verkeerd. Ik zit ondertussen immers ook nog te onderhandelen voor collegedeelname.

Maar elk nadeel heb ze voordeel. Het bezoekersaantal van mijn blog is nog nooit zo hoog geweest. En het aantal reacties trouwens ook niet. En ik heb dit weekeinde zelfs heel even de top-50 van web-log.nl gehaald. Niemand kan beweren dat politiek geen afwisselend Grieks drama met plotselinge wendingen is. Maar zelfs ondanks de hoge bezoekersaantallen (want daar doe je het natuurlijk allemaal voor :-) ) had het van mij allemaal niet zo gehoeven.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Door het dak – ma 3 april 2006”

  1. bij deze willen wij mededelen wij geschokt zijn met het verlies van Frédérique Huydts we vonden haar een pracht meid zeker zoals ze in gtst speelde en we denken met goede herinneringen terug aan deze dream girl van dream travel

  2. Hoi Selçuk,
    Het zal toch niet zo zijn dat de college-onderhandelingen zo lang duren omdat Janus eerst even zeker wil zijn van de positie van NAC? Iets met wisselgeld en zo?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *