Kenya revisited – wo 5 apr. 2006

Nadat er gisteren al vier gesprekken hadden plaatsgevonden, stond vandaag het laatste sollicitatiegesprek met een kandidaat voor de functie van griffier op het programma. Later die dag had ik een gesprek met formateur Marja Heerkens. Ik was dan ook blij dat Marlies die avond haar verjaardag vierde.

Haar verjaardag had een klein thema: alle aanwezigen waren namelijk ofwel onlangs in Kenya of naburig oost-Afrikaans land geweest, ofwel zouden daar binnenkort naar toegaan. En dus was er Kenyaans gekookt (met een erg Marokkaanse inslag overigens, maar daardoor zeker niet minder lekker) en had Jaap zelf chapati’s gebakken. Het was dus weer een avond ouderwets met de handen eten.

Het was nog maar enkele maanden geleden dat ik door Kenya rondreisde (zie blog za 3 dec. 2006, maar het lijkt vaak al weer een eeuwigheid geleden. Vanavond was er even rust.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Kenya revisited – wo 5 apr. 2006”

  1. Het dichtste dat ik ooit bij Afrika geweest ben, was Gran Canaria. In het vliegtuig kon je het zien liggen, maar dat telt natuurlijk niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *