Lente-schoonmaak – do 27 apr. 2006

Met de onderhandelingen achter de rug werd het tijd om grote schoonmaak op de fractie te houden. En dat heb ik rigoureus aangepakt. Niet alleen heb ik fysiek het één en ander aan troep weggegooid, ook digitaal ben ik aan een schoonmaak begonnen.

De fractie is ontdaan van alle oude computers die er stonden. Ze werden toch niet meer gebruikt en, laten we nu eens eerlijk zijn, wie wil er nog op een oude 486 werken. De enige nog enigszins actuele pc is ook ontdaan van alle rotzooi: Windows is verwijderd. Vanaf nu werkt onze fractie geheel en volledig ‘open source’, dankzij een wonderbaarlijk stabiele Linux-installatie van Fedora Red Hat.

Daarnaast heb ik het papieren archief maar eens onder handen genomen. En dat was ook wel nodig, aangezien er de afgelopen tijd eigenlijk niet meer fatsoenlijk werd gearchiveerd. Voordeel van zo’n archiefrevisie is dat er ook weer een hoop kastruimte ontstaan. Ik heb uiteindelijk meer dan een halve kliko oud-papier afgevoerd. Yep, spring is in the air.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *