Homo Independens – zo 20 aug. 2006

wordpress

Wellicht was het al opgevallen dat ik de afgelopen dagen weer even niet zo trouw gelogd heb. dat komt omdat ik bezig was met de voorbereidingen van een aanstaande verhuizing: nieuwe ruimte huren, de boel een beetje aankleden, hier en daar wat verbouwen. Zondag ging alles over. Ik ben vanaf nu baas in eigen blog.

Ik wilde niet langer bij web-log. Niet dat ik ontzettend van ze baal, maar de web-log upgrade naar TypePad beviel me niet zo heel erg. Daarnaast wilde ik meer mogelijkheden. Die ik tegen betaling wel zou kunnen krijgen, maar het blijft confectie. Ik heb gekozen voor WordPress, draaiend op de Unix-servers van DDS, mezelf een stoomcursus php aangemeten en uren zitten klooien met stylesheets. Niet bepaald een grote hobby van me.

Maar, en daar ben ik wel een beetje trots en vooral heel blij om, alle oude logs zijn meeverhuisd, inclusief reacties, index en kruisreferenties. Aan diegenen die linken naar mijn oude web-log adres het verzoek om deze aan te passen aan de nieuwe URL. Hetzelfde geldt voor de mensen die de RSS-feeds gebruiken. Ik zal voorlopig nog even dubbel blijven publiceren, maar dat is eindig. Like it, or leave it.

 

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

4 gedachten aan “Homo Independens – zo 20 aug. 2006”

  1. Leuk dat je voor WordPress hebt gekozen! Prima weblogsoftware vind ik zelf. Ziet er ook mooi uit zo. Eigenlijk moet je dan als plaatje wel de Nederlandse WordPress site gebruiken (http://nl.wordpress.net/ ;)

    Zou je trouwens in je links de link naar Planeet GroenLinks willen aanpassen naar planeetgroenlinks.nl? Weliswaar verwijst alles op klijmij.net nu nog door, maar dat gaat met plakband en dat laat een keer los.

    blog ze,

    Michel

  2. leuk om in deze zin ‘it’ of IT the lezen … like IT or leave IT … ;)

    (overigens is de lettergrootte van de reacties inclusief reactieformulier iets te klein hiero en wijkt het lettertype af)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *