Homo Dividus – wo 6 sept. 2006

deelbaar

Ik heb weer eens een weekje verzuimd mijn blog bij te houden. Dat heeft te maken met de enorme drukte van de afgelopen week. Dat heeft slechts één nadeel. Ik weet, zes dagen na 6 september, niet meer precies of ik op 6 september wel iets leuks heb meegemaakt.

Goed, de fractie in Den Haag had haar wekelijkse fractievergadering, de internetjongens van het landelijk kwamen uitleggen hoe het nieuwe CMS in elkaar zat, er was een bijeenkomst met allochtone studenten die liever geen allochtone studenten genoemd willen worden, er was een brainstormsessie en ik ben ‘s avonds nog naar de repetitie van mijn koor geweest.

Maar goed, dat soort informatie haal ik gewoon uit mijn agenda. En ik weet ook nog wel dat die bijeenkomsten op één of andere manier zo’n beetje allemaal tegelijkertijd plaatshadden. Hoe ik overal bij aanwezig geweest ben, mag dan ook gerust een raadsel heten en kan nu al toegevoegd worden aan het rijtje van zeven wereldwonderen.

Maar had ik nu ook iets schrijvenswaardigs meegemaakt? Kon een mens zich af en toe maar opsplitsen. Dan was mijn ene helft aanwezig bij al die belangrijke bijeenkomsten, terwijl mijn andere helft er live verslag van kon doen op dit blog. Maar helaas.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *