Homo Spectator – zo 29 apr. 2007

transistorradio

Die schaarse momenten dat in Nederland de zon schijnt, moeten optimaal benut worden. En dus zat ik de gehele zondagmiddag in de zon.

Op de achtergrond een transistorradio met Langs de Lijn. Nu heb ik zondag wel vaker Langs de Lijn opstaan, maar dan luister ik niet echt naar de sport. Vandaag was dat anders.

Want ook al geef ik geen sodemieter om voetbal, nu werd het spannend. Werd het AZ, Ajax of toch PSV. Eigenlijk gunde ik het AZ wel, gewoon omdat ik bij David tegen Goliath altijd de kant van David kies.

Vanaf het begin was het spannend. En in de twee keer vijf-en-veertig minuten die er op volgden zijn ze alle drie wel zes keer virtueel kampioen geweest. Het werd uiteindelijk PSV. En Thomas Dekker won Luik-Bastenaken-Luik ook niet.

Hoe dan ook, ik had een spannende voetbalmiddag achter de rug. Zie je wel: in de zon is alles leuker.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *