Homo Cantans (2) – zo 1 juli 2007

Het is natuurlijk al genant genoeg om te vertellen over het zingen van zeemansliederen op een drijvend ponton, midden in de net heropende haven van Breda. Nog erger is het om het ook te laten zien.

Maar het valt allemaal in het niet bij het commentaar wat de dorpsomroeper erbij geeft. Lokale televisie… het went nooit.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Homo Cantans (2) – zo 1 juli 2007”

  1. Over een jaar of wat krijgt Arnhem ook zijn nieuwe haven (met sluis!). Willen jullie dan alsjeblieft niet beschikbaar zijn voor de opening?

    [sÇ: Wij kunnen niet, maar de commentator van de lokale omroep is gelukkig wèl beschikbaar.]

  2. Een architectonische constructivebrug , een conceptuele kunstwerk met watermovement ,tekst en licht bij is en mooie wegwijzende blauw lichten op de grond en alles wordt gekroond met zo een opening (ik bedoel het gezamenlijke concept!) .Ik stelde mij zelf de vraag ook bij de opening van Van Kootplein’s rotonde object ;”Hebben wij in Gemeenteraad Breda Esthetische Adviseurs ?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *