Homo Misericors – ma 25 juni 2006

iSupport

Hoeveel procent van je inkomen behoor je aan een goed doel te geven? Of is alleen geld geven niet voldoende? Voor de zekerheid besloot ik zelf ook iets voor het goede doel te doen.

Ik werd op het idee gebracht door Matthew Lush, die zich op YouTube weinig bescheiden de ‘Gay God’ noemt. In het kader van zijn iSupport-campagne vroeg hij iedereen een kort filmpje te maken als steunbetuiging voor alle bi’s, homo’s en anderszins verwarde mensen die denken dat er niemand is die ze steunt. En ondanks de kritiek uit de hoek van de Transseksuelen en de Queers dat zij niet werden genoemd, vond ik dat wel een mooi idee en besloot op zijn verzoek in te gaan.

Eindelijk was ik met iets belangrijks bezig. Iets dat de wereld een mooiere, betere plek maakt. En ik was ook nog eens in drie minuten klaar. Nu kan ik met een gerust hart al mijn donateurschappen opzeggen.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=vEhfksUd1S0

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

22 gedachten aan “Homo Misericors – ma 25 juni 2006”

 1. Euh, dit gaat over de openstelling van het huwelijk voor homo’s. Ik dacht dat je daar niks mee had? Of heb je trouwplannen?

  [sÇ: het is meer om zich eenzaam en onbegrepen voelende youtubende homo’s te laten weten dat ze niet alleen zijn. Het leek me op dat moment best sympathiek.]

 2. Het filmpje met kritiek vond ik eigenlijk veel leuker ^^. Soit, zulke campagnes lijken me nogal idioot en weinigzeggend. Ik twijfel eraan of iemand uit die filmpjes wel ‘support’ haalt, behalve dan die Natthew die ‘support’ krijgt om een nog groter ego te ontwikkelen.
  Conclusie: homo’s zijn raar! ^^

  [sÇ: Homo’s zijn hartstikke raar. Dat maakt ze juist zo leuk.]

 3. hey Selcuk, leuk initiatief!!!

  Leuk weblog! Ben zelf ook politiek betrokken, leuk om het te lezen!

  groeten Gerard

  [sÇ: dank je. En doe de groeten aan het CDA in Geldermalsen.]

 4. Hmmm je ben echt knap zeg)))
  Sorry maar die luxe hebben wij niet nodig !! Zeg aan Matthew Lush in Breda wordt “Gay’s” op straat op stap en op shoping nog discrimineert heeft hij davoor ideen?

  [sÇ: dank je. Maar euhm, ik heb in Breda eigenlijk nooit veel bijzonders gemerkt qua discriminatie van homo’s. Behalve dan natuurlijk het flagrante gebrek aan leuke clubs.]

 5. Ayrica laf aramizda bu rene sana asik galiba.Yeni nikahlandim ama bosanabilirim…)))))

  Groetjes

  [sÇ: naah. René houdt meer van Billy volgens mij.]

 6. Hahaha bende ciddi bisey sandim dokturdum dudum biraz salak gibi hissettim simdi kendimi ))))Linklere bakmak lazimmis)))) Karizmam fena cizildi valla hatta kizardim ben kactim bye

  [sÇ: zien we je weer als je wangen weer een beetje minder rood zijn? :) ]

 7. en dan ben ik weer benieuwd wat Gokhan tegen je zegt….

  [sÇ: het komt erop neer dat hij dacht dat René verliefd op me was, maar er later achter kwam dat dat toch niet zo was en dat hij zich daardoor een beetje sullerig voelde. O ja, en dat ‘ie net verloofd was, maar dat dat altijd nog ongedaan gemaakt kon worden. Met daarachter een heleboel gesloten haakjes. Zullen wel Turkse lachebekjes geweest zijn.]

 8. Ik dacht zelfs dat Gökhan met Johan getrouwd was. Maar ja, ook dat kun je ongedaan maken natuurlijk.

  [sÇ: dat kan ik helemaal niet ongedaan maken.]

 9. dan bekeer ik me opeens weer tot de Islam! dan zou iedereen moslim moeten worden! met zoveel liefde zou de wereld zo’n beter plek om op te lleven worden. ins’allah

  [sÇ: maak je maar geen illusies. De theorie is mooier dan de praktijk.]

 10. Tja ik weet niet wat jij denk maar ik hoor te vaak erg zwaar discriminerende uitlatingen met Turks taal !!! En de Blonde Lama’s van Breda spugen te vaak op grond als ik in de nacht op de straten van Bredase haven loop. Qua jammer dat dat men dit kind of zaken niet aanmelden omdat deze dingen is niet te bewijzende groep uitlatingen valt .
  En de new extra leuke clubs voor homo’s volgens COC niet nodig omdat officiell
  homosexuelle integratie en participatie voldaan is.
  Maar ik miss ook een of meerdere leuke clubs dat wij samen gaan )))) Een Green Room voor homo’s kunne leuk zijn )))

  [sÇ: tsja…]

 11. Aaaaa Walla bravo herseyden de haberleri var burdakilerin Selcuk )) Baksana yakinda hangi renk don giydimide bilecekler.))Sana ne yazdigimi ogrenmek icin bazilari arkadaslarimi arayip tercume ettiriyolarmis ne merakli bunlar yaw)))

  [sÇ: waarschijnlijk omdat je de enige bent die ze niet kunnen lezen.]

 12. Bah hou kom jullie op mijn onderbroek .:) Ik dacht dat dat je Turks ironie begrijpt. Maar nu weet ik dat dat je niet kan en het is ok . :) .Ik schrijf ironisch over de nieuwsgierigheid en de inlichtingdiensten over mijn privacy van jij blog bezoekster zoals Pleuni Depmann .En men heeft een ironische uiting voor dit kind of zaken in Turkse taal en het is : ” Bah, ze weten alles tot mijn ondergoed kleur” dat was it.:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *