Homo Admonens (2) – ma 20 aug. 2007

telefoon

Lees ook wat hier aan vooraf ging »

„Tring tring”, zei mijn mobiele telefoon. „Met Selçuk”, antwoordde ik terug. Aan de andere kant van de virtuele lijn hing René.

„Het is al weer een paar dagen stil op je log en ik was heel benieuwd wat je zou gaan schrijven”. Mijn achterlopende blog was blijven steken op 7 augustus en René wilde weten wat ik over de dag erop zou gaan schrijven. Op 8 augustus had hij me namelijk een e-card gestuurd.

„Dat lees je vanzelf”, antwoordde ik bits, nog steeds ontstemd over de inhoud van de e-card. Daarnaast ben ik van mening dat je in een creatief proces niet moet roeren. Bovendien voelde ik mij aangetast in mijn vrijheid als blogger door deze te doorzichtige poging het hoofdpersonage van mijn blog van die dag te worden.

„Oh”, zei René en vroeg uit beleefdheid of het goed met me ging. Dat ging het en ik retourneerde dezelfde beleefdheidsvraag. ‘Neuken?’, had ik nog verwacht, maar René had al opgehangen. Kennelijk durfde hij weer niet.

(wordt vervolgd…)

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

6 gedachten aan “Homo Admonens (2) – ma 20 aug. 2007”

  1. Deze ontboezemingen van puur persoonlijke aard krijgen inmiddels het karakter van een publieke schandpaal. Kan dan niks meer privé blijven?

    (Neuken, trouwens?)

    [sÇ: het internet heeft die uitwerking op privé-aangelegenheden.]

  2. Oh, het wordt steeds ingewikkelder met al die blog-kruisverbanden. Kunnen jullie niet samen een grote log maken waarin het hele verhaal – in een keer- verteld wordt?

    [sÇ: dat zou amper spannend genoemd mogen worden.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *