Homo Aestimans – za 18 aug. 2007

Boswachterwij Liesbos

De gemeenteraadsfractie van GroenLinks kwam bij elkaar in de Boswachterij in het Liesbos. We gingen evalueren.

Echt evalueren was het trouwens niet. Doorgaans doe je dat met een extern iemand als procesbegeleider en daar wilde mijn fractie niet aan. Dus werd het vooral vrij en ongedwongen praten over ieders gevoelen na ruim een jaar coalitie-deelname. En kennelijk had iedereen vooraf de insteek gekozen om eens niet uitgebreid de detail-verschillen tussen de fractieleden uit te vergroten, maar op zoek te gaan naar een gezamenlijk gevoel.

Desondanks was het dagvullende programma nog best inspannend. Ik vond dat ik wel een biertje verdiend had en reed tijdens het laatste stukje van de middag in de richting van de Boulevard. Nu vind ik op zich wel vaker dat ik een biertje verdien heb, sterker nog, ik vind overleven op zich het drinken al waard, maar het biertje van die avond was wel heel lekker. Content zakte ik verder in mijn barkruk en bestelde nog een rondje.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *