Homo Euxinus – zo 2 dec. 2007

Lucas

Goed, Lucas had me vrijdag weliswaar in de stek gelaten, maar ter compensatie kwam hij deze avond alsnog langs. Het menu bleef hetzelfde, maar dan zonder de gevulde aubergines die ik vrijdag zelf maar had opgegeten.

Gelukkig waren de weer ontdooide komkommer-preisoep, gepocheerde eieren met zalm, de rijst, de salade en de kidney-bonen met Quorn meer dan voldoende voor een gevulde maag. Zeker als je daar het kaasplankje en de wijn nog bij optelt. Ik kook niet vaak, maar als er mensen blijven eten, doe ik op zijn minst een beetje mijn best.

Nu houdt Lucas er een vriendin op na. Dus kun je nagaan hoe erg ik mijn best zou doen als het een date zou zijn. Knappe singles kunnen zich melden. Zou de KRO de TV-formule ‘Politicus zoekt Man’ overwegen? Niet dat nu ineens behoefte heb aan een relatie, maar ja, ik word er nu ook niet bepaald jonger op :) .

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Homo Euxinus – zo 2 dec. 2007”

  1. Een blauwtje oplopen bij een hetero? Dat maakt het allemaal nog grappiger eigenlijk ;)

    [sÇ: ik ben blij dat iemand er schik in heeft.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *