Homo Miratus – za 24 nov

Wasmasjien

Aangezien ik me vast had voorgenomen deze avond eens niet naar de kroeg te gaan, moest ik een alternatieve besteding voor de zaterdagavond zien te vinden.

De televisie bood weinig meer dan Paul de Leeuw en ik was vergeten een voorraad films te downloaden. Gelukkig is er in dat soort situaties altijd nog de wasmachine, altijd goed voor uren tijdverdrijf. Daarnaast is de uitkomst, tegenstelling tot het meeste amusement, altijd onzeker. Wordt de was wel schoon en zo ja, blijven de kledingstukken wel aan de daarvoor bestemde kleuren zitten?

De leukste was is de bonte was. Bij elke omwenteling vormt zich een nieuw patroon van kleuren die door elkaar heen draaien. De wasmachine als moderne caleidoscoop. Wellicht interessant om ook eens een was te draaien tijdens een paddo-trip. Tenzij de overheid natuurlijk de wasmachine gaat verbieden.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Miratus – za 24 nov”

  1. Nee, dat doet de overheid niet!
    Ze verbieden je hooguit om naar een draaiende wasmachine te kijken…

    [sÇ: zo zijn ze wel, die politici.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *