Bienvenido Uruguay

Gewoon even tussendoor, vanuit een Internetcafeetje in La Paloma, Uruguay. Buiten zo ongeveer 35 graden. Hier alles goed, de Patricia smaakt geweldig (uiteraard baridi sana, alleen noemen ze dat hier mucho frio) en er lopen op de koop toe ook nog enkele fraaie exemplaren man rond. Voor de lezers die inmiddels wel gewend zijn even een stukje van mijn leven te moeten missen om dat later weer in up tempo in te moeten halen, zo rond 23 januari kom ik weer aan in Nederland en ga ik weer verder waar ik was gebleven. Ergens eind November, meen ik me te herrinneren. Mañana, mañana, je weet toch.

Is er al een elfstedentocht gepland bij jullie. Hier niet.

Laterz,

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

12 gedachten aan “Bienvenido Uruguay”

 1. Veel plezier daar! Geniet ervan. Er is nog geen elfstedentocht, wel een nationaal kampioenschap op natuurijs. ;)

  [sÇ: en ik zit samen met de winnaar van de laatste Bredase singeltocht op natuurijs in uruguay.]

 2. Uruguay… Venezuela… vooral mooie mannen. Geniet er van kerel!

  [sÇ: venezuela weet ik niet, maar in brazilië lopen er ook een paar heel fraaie exemplaren rond.]

 3. Dus je bent er even niet? Veel plezier overdaar.

  [sÇ: ik ben er wel, maar niet hier. of daar zo je wil, want ik zit nu al hier. voor jou dus daar.]

 4. Inmiddels dooit het weer dat het kraakt. Driedaagse van Ankeveen werd ééndaagse en Biesboschtocht trok zo veel deelnemers dat het chaos werd (was bovendien laatste schaatsdag). Sven heeft indoor de rest van het continent aan gort gereden en zaterdag gaan we hier weer gewoon voetballen. Maar dat is niets bijzonders, want dat doen ze daar ook.

  Verder valt iedereen over elkaar heen over de uitslag van het tv-moment van het jaar, dus qua binnenlands nieuws is het tamelijk rustig.

  [sÇ: dus ik heb alles weer gemist.]

 5. Maandagochtend en dan al werkontwijkend gedrag… Fijn n blog erbij te hebben om af te struinen op zinvol en zinloos nieuws uit ‘Olland! Was leuk je hier op bezoek te hebben, goeie laatste dagen op dit continent en uiteraard n veilige terugtocht toegewenst. Zie nu al uit naar de Hitchhiker sessies als ik weer n keertje terug ben :) beijo beijo en tot n volgende keer!

  [sÇ: was geweldig de afgelopen dagen. zie je snel in nederland en bedankt (jij en fabio) voor de slaapplek in santarèm. ik heb twee boeken voor je achtergelaten op je nachtkastje.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *