Gegeven paarden – di 28 apr. 2009

Laptop-tas
Laptop-tas

Na een make-up doos, een set badhanddoeken en een sjaal met bijpassende handschoenen, had de gemeente Breda besloten de ambtenaren als kerstpakket dit jaar boekje te sturen waar meerdere cadeaus in afgedrukt stonden waartussen men kon kiezen.

Zo vond ik tussen de blender, het tosti-apparaat van Aad Ouborg en een schaal met zalm ook een laptop-tas. Aangezien mijn oude exemplaar tamelijk versleten was, besloot ik voor deze optie te kiezen.

Ik hoop niet dat veel mensen binnen de gemeentelijke organisatie mijn voorbeeld volgden. Binnen een week brak het metalen hangsel van de schouderband af. Een week later scheurde het handvat door. Tot mijn grote verbazing overleefde mijn schootcomputer beide valpartijen.

Volgend jaar trap ik er niet meer in. Volgend jaar gaat mijn kerstpakket naar SOS Kinderdorpen of Plan Nederland. Of welk goed doel ze dan ook opnemen in het kerstpakkettenboekje. Zelf heb ik inmiddels maar een fatsoenlijke nieuwe laptop-tas aangeschaft.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Gegeven paarden – di 28 apr. 2009”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *