Begroting – wo 29 okt. 2003

De begroting van de gemeente is klaar. Elk jaar weer een dik boekwerk met cijfers over waar de gemeente het komende jaar het geld aan wil uitgeven. Een brei aan cijfertjes waarvoor de ongetwijfeld een gediplomeerd accountant moet zijn om er chocola van te kunnen maken.

Maar dit jaar niet: een redelijk leesbaar boekwerk met voldoende uitleg. Nog net geen spannend boek, dan lees ik toch liever Tolkien, maar het bestuderen ervan is in ieder geval geen uitputtende klus meer. Deze ochtend bespraken we met de fractie onze reactie, want die moeten we binnenkort klaar hebben voor de raadsvergadering van 6 november, waarop de begroting wordt besproken. Vrijdag en maandag komen we er op terug. En nu kan ik geen koffie meer zien!

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *