Alle begin… – ma 5 jan. 2004

Het echte begin van het nieuwe jaar. Niet alleen in de politiek, ook met mijn andere bezigheden had ik min of meer vrij. Tot deze maandag dan, want zowel werk als politiek begonnen weer. Met die avond een niet al te zware fractievergadering die dan ook snel was afgelopen. Waarna er nog voldoende tijd was om nog uitgebreid naar De Beyerd te gaan, alwaar ambtenaren en (alweer) journalisten nog uitgebreid zaten na te genieten (inclusief drank) van de nieuwjaarsreceptie van de ambtenaren die al om vier uur ’s middags (!) was begonnen. De Southern Comfort ging er goed in bij de afdeling cultuur.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *