Werk en Bijstand (4) – di 6 jan. 2004

Deze middag stond gereserveerd voor een buitengewone vergadering van de commissie Sociale Zaken. Een bijeenkomst met belangenverenigingen van uitkeringsgerechtigden, om met hen te praten over de Wet Werk en Bijstand (zie web-log wo 10 dec. 2003, vr 12 dec. 2003, vr 15 dec. 2003 en ma 22 dec. 2003). De uitnodigingen waren nogal selectief. De vakbonden bijvoorbeeld, waren niet welkom, tot grote frustratie van in ieder geval de FNV. Het was een vergadering waarbij de politici nu eens een keertje moesten luisteren naar wat andere mensen te vertellen hadden. En dat spreekt mij altijd wel aan: gewoon ook ‘ns een keertje je mond kunnen houden!

Ze hebben de asbakken in het stadhuis weggehaald, dankzij de anti-rookmaffia. :?

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *