Nieuwsbrief – wo 21 apr. 2004

De vorige GroenLinks nieuwsbrief had wat vertraging opgelopen omdat er nieuw Nieuwsbriefpapier moest worden ontworpen (nieuwe huisstijl) en gedrukt. Dus de nieuwe uitgave kwam onverwacht vroeg. De nieuwsbrief kost me namelijk altijd nogal veel tijd. Niet alleen omdat ik altijd wel een paar stukjes moet schrijven voor het afdelingsblad, maar ook omdat ik die van andere moet redigeren, het hele zootje daarna in Quark-Express moet neerkwakken met een Lay-Out doe voldoet aan de nieuwe huisstijl, en daarna alle pagina’s moet exporteren in Illustrator (nou ja, dat laatste gaat eigenlijk vrij snel), alvorens het naar de drukker (kopiëerwinkel) kan, die het op ons speciaal hiervoor ontworpen full-colour (rood en groen) nieuwsbriefpapier drukt. Dat was zo’n beetje mijn halve woensdagnacht. En donderdagochtend moest ik er al weer vroeg uit. Aaaah!

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *