Decor – vr 23 apr. 2004

Met Jaap had ik afgesproken vrijdag te werken aan het decor voor Breda Barst. Hij kon zelf pas om 15.00 uur in Breda zijn en ik had ook nog wat dingen te doen, dus we hadden afgesproken lang door te gaan en ter plekke een pizza te verorberen. Zelf heb ik in Tilburg 5 kaartjes voor Rock Werchter gehaald, want om één of andere reden zijn die ineens niet meer via de Ticketservice op het postkantoor te halen, maar alleen via een select aantal platenzaken (zo’n tien) in Nederland. Ook had ik nog wat zaken te regelen met mijn ziektekostenverzekering. Zelf kwam ik rond vieren aan in ons decor-hok.

Na zo’n tien uur therapeutisch schilderen (en kletsen, bier drinken en roken) besloten Jaap en ik het een dag te noemen. Bij mij keken we nog een film (Dazed and Confuzed, een zeldzaam goede high-school-film) en daarna nog een dubbele aflevering van Star Trek Voyager (Year of Hell, nee ik ben echt géén Trekkie). Op dit soort momenten ben ik diep gelukkig om het feit dat ik een beamer heb waarmee ik dit soort dingen groot tegen de muur kan projecteren.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *