Quelle dommage – ma 2 aug. 2004

Gent is aangesloten op het World Wide Web

Probeer in deze tijd maar eens een Garage te vinden die a) niet gesloten is, b) niet kampt met onderbezetting, c) niet de komende weken zit volgeboekt met klussen van klanten van garages die niet voldoen aan categorie a en/of b. En dus kon de Garage waar mijn eigen garage (want met vakantie) me naar had doorverwijzen niet veel doen aan mijn olielek (zie web-log zo 1 aug. 2004). Het diesellek, de eigenlijke reden van mijn vorige week gemaakte afspraak was wel verholpen. Maar die lekke koppakking die ik afgelopen weekeinde had opgelopen, daar had hij echt niet de mensen voor (want onderbezet).

‘Lekke koppakking’, bonkte het op en neer tussen de binnenkant van mijn schedel. Ik kon wel janken. Niet alleen zijn dat iets te dure reparaties, ze zijn meestal ook niet binnen drie dagen klaar. En dat is vakantietechnisch toch eigenlijk wel de bedoeling.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *