Hersenspinnen – di 28 sept. 2004

Het los-vaste avondje drinken in de kroeg met vrienden ging niet door. Gert-Jan was moe, Joris had geen zin en ik had vergadering met fractie en bestuur. Althans, het was eigenlijk een ‘brainstormsessie’. Wat zijn goede thema’s om met burgers over te praten?

Na anderhalf uur vergaderen was het lijstje niet bijster origineel. Dus gaan we politieke café’s organiseren rondom thema’s als ‘multi-culturele samenleving’, ‘kunst en cultuur in Breda’, ‘mobiliteit’ en ‘de toekomst van de stad’. Veel van het succes van zo’n politiek café hangt uiteindelijk af van de invulling en de genodigde sprekers. Ofwel: binnenkort, in dit theater…

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *