Verkiezingen – ma 6 sept. 2004

Het nieuwe bestuur van GroenLinks kwam langs bij de fractie om kennis te maken en te praten over de toekomst. Want over ruim anderhalf jaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen en de voorbereidingen daarvoor beginnen al ver daarvoor. Voor die tijd moet er een verkiezingsprogramma geschreven worden, een kandidatenlijst samengesteld worden en moet een campagne worden opgezet.

Mensen zeggen wel eens ze de politieke partijen alleen zien tijdens verkiezingstijd. Dat is ook wel een beetje zo. Als raadslid wil ik voor iedereen zoveel als mogelijk aanspreekbaar zijn. Maar in de verkiezingstijd moet daar nog een schepje bovenop. Dan ben je vaak echt elke avond op pad. Dat is harstikke leuk, maar het zijn ook tropenjaren. Over een maand of 15, dan zal de campagne beginnen. Stiekum verheug ik me er al op.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *