Website – zo 5 sept. 2004

Pfff, hij is af. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost en ook heel wat nachtelijke uurtjes, maar ik heb eindelijk weer een echte website. Hij (of zij?) moet waarschijnlijk nog wel een beetje getweakt worden, maar dat komt wel.

Betekent dat nu dat dit weblog verdwijnt. Nou, nee, voorlopig zeker niet. Ik heb het log echter wel een beetje geïntegreerd in de site, dus voor optimaal kijkgenot, ga naar www.selcuk.nl. Missing links? Rubrieken waar ik nog niet aan gedacht heb? Laat het maar weten.

Ik ben in ieder geval blij dat mijn log niet meer twee weken achterloopt door de vacantieverhalen die ik allemaal nog moest optekenen. Bedankt, Peer.

Groetjes,
Selçuk

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

9 gedachten aan “Website – zo 5 sept. 2004”

 1. Uuuhm, ik heb gereageerd op een logje uit oktober 2003, jazeker, onze prachtige zoekhulp Google plompte me daar middenin. Vandaar dat ik het vreemd vond dat ik nergens kon vinden waar je dan raadslid van was en van welke partij. Geen blunder van mij dus, alhoewel het wel heel stom overkomt, blunder van Google. Nou ja, ik kom nog wel eens terug, ziet er in ieder geval allemaal hartstikke interessant uit, maar ik ga nu eerst even afkoelen van dat Googlegebeuren :?
  Tsjongejonge, de techniek staat voor niets hè ?

 2. Uuuhm, nee toch nog maar even reageren op je website. Ik heb een popupblocker, zoals heel veel mensen hebben, die zien dus nooit je website hè ?
  Het Macscherm dat je simuleert is een pop-up, die wordt dus weggegooid door de blockers en je scherm blijft zwart. Gelukkig heb ik er één die de pop-ups onthoudt zodat je ze eventueel nog kunt bekijken, zo kwam ik dus uiteindelijk toch nog op je site.
  Ik hoop nu niet voor je dat je alles voor niets hebt gedaan, want aan je bericht te lezen heeft het nogal wat zweetdruppels gekost………. :( of toch :) ????

  Graag zou ik horen hoe dit afloopt, als je het niet te lastig vind…..

 3. Nu reageer ik dus vanaf je website, maar alleen omdat mijn pop-up-blocker jouw pop-up heeft onthouden….

  Nou alsjeblieft niet boos op MIJ worden hè ?

 4. Overigens is je BIG-POP-UP wél waanzinnig mooi hoor, écht smikkelen en smullen, ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik hoop dat je hem zonder pop-up ook op het web kunt krijgen…….

 5. Oh, nou ik tóch je log aan het volkalken ben: ik heb je maar even bij mijn Poli-Log-links op mijn web-log gezet, je staat er nu gebroederlijk met Jan Marijnissen.

 6. Bijzonder fraai en origineel. Zelf in elkaar getimmerd? Schuilt er wellicht een klein IT’ertje in je?
  Maar serieus: waarom hebben ze nou negen jaar gewacht met die besnijdenis. Ik dacht dat ze dat altijd vrij snel na de geboorte deden. Of is dat joods?

 7. Volgens mij is dat Joods. Wat ik me kan herinneren dat is dat ze dat in Turkije vanaf je derde doen. Waarom ze bij mij zo lang hebben gewacht? Ik heb echt geen idee. Ik vond het sowieso allemaal niet zo interessant toen, en al zeker niet de religieuze kant.

 8. Jeetje, wat vooruitstrevend, of ben ik nu echt van het stenen tijdperk? Zelf vind ik e-mail al heel high-tech. Ziet er tof uit Selcuk p.s. stuur jij nou ook nog wel eens een kaartje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *