Herfst – za 9 okt. 2004

Het was een mooie herfstdag. Ik had die dag afgesproken met Jaap. Hij kwam echter pas aan het eind van de middag in Breda aan, een stuk later dan ik had verwacht. We hebben slechts een uurtje of twee kunnen wandelen in de bossen tussen Rijsbergen en Etten-Leur.

Hij had de uitzending van B&W over jongensbesnijdenis (zie web-log do 7 okt. 2004) niet gezien en dus moest de video opgezet worden. Een groot gedeelte van de rest van de avond ging dan ook over dat mysterieuze stuk lichaam dat voorhuid heet. Daarbij kreeg ik zelfs nog enig inzicht in al die dingen die je met een voorhuid kunt doen. Op de een of andere manier gaan dat soort gesprekken altijd heel makkelijk na een paar biertjes in de maag en een Guinness in je hand.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *