Bier en Rock ‘n’ Roll – zo 10 okt. 2004

De taken van de organisatie van Breda Barst zijn enigszins herverdeeld. Mijn facilitaire zaken neemt Tom voortaan waar. De portefeuille ‘publiciteit’ is naar mij toe verschoven. Ik had met Henry afgesproken om het draaiboek publiciteit met hem door te nemen.

De Bredase band Greendive presenteerde die middag ook hun debuutcd in de plaatselijke poptempel MeZZ. Samen met Jeroen, nog een lid van de Breda Barst-familie, togen wij die kant op.

Zondagmiddagconcerten hebben één groot nadeel: eenmaal de smaak van het bier geproefd te hebben, loop je een groot risico de rest van de dag door te willen blijven drinken. En zo geschiedde dus ook. Tot een uur of één in de MeZZ, daarna naar de Boulevard, een late-night dinner bij de Ayasofia met Guido en dus vreselijk laat naar bed. Het grote voordeel was dat ik de volgende ochtend niet om half negen in Hilversum hoefde te zijn voor de eerste dag van mijn stage. Dat vanwege een spontane keelontsteking van mijn begeleider.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *