Pas op – di 19 okt. 2004

Ik had gisteren per ongeluk de pas van collega Marc Wielaart meegenomen. Dom, want nu kon hij het pand niet in. Anderzijds ook wel weer handig, want ik kon met mijn auto zonder moeilijkheden het mediapark, de Net3-parkeerplaats en het NPS-gebouw wèl in. Marc woont in Hilversum en komt altijd op de fiets. Hij kon zonder pasje niet de fietsenstalling in. Gelukkig heeft hij het me vergeven.

Nu zit ik zelf al een kleine week te wachten op een pasje, maar, zoals je altijd zult zien, toen ik me aanmeldde voor een keycard waren net de ‘lege pasjes’ op. Het duurt kennelijk een aantal dagen voordat die bezorgd zijn (god knows why) en daarna moet dat pasje ook nog langs zo’n beetje elke denkbare plek van het Mediapark om geaccrediteerd te worden. Een pasje waarmee je nergens naar binnen mag is immers ook niet handig.

’s Avonds voor het eerst sinds lange tijd weer gaan zwemmen. De bedoeling was om meteen de twee kilometer schoolslag te doen, maar dat viel nog enigszins tegen. Desondanks had ik 34 van de 40 baantjes getrokken toen zwemgenoot Joris vond dat hij er toch eigenlijk echt genoeg van had gehad. Ik heb de twee kilometer maar niet afgemaakt.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *