Amsterdam – vr 29 okt. 2004

Mijn werkdag speelde zich vandaag niet af in Hilversum, maar in Studio DeSmet in Amsterdam. Daar werden op deze aangename vrijdagmorgen twee interviews opgenomen, met Michiel Borstlap en met Candy Dulfer. Rond een uur of twaalf zat de 4fm-ploeg buiten in de Amsterdamse zon te genieten van witte wijn of, in mijn geval, Indian Tonic.

’s Avonds naar de DVD van The League of Gentlemen, derde seizoen gekeken. Zoals altijd kon ik geen maat houden: ik heb alle zes afleveringen achterelkaar bekeken en lag dus pas om een uur of drie in bed.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *