Elmo – zo 21 nov. 2004

Met een niet afgeronde discussie over de invulling van de aanstaande kerstdagen (nu al?), reed ik intens gelukkig van Haarlem terug naar Breda. Thuisgekomen werd ik onverwacht getracteerd op een film met in de hoofdrol het meest aandoenlijke van alle Sesamstraatmonsters, Elmo.

De film ging over zijn dekentje, dat ‘ie aan het begin kwijtraakte. De rest van de film probeert de rode held zijn deken terug te vinden. Onderweg wordt hij geholpen door rare Sesamstraatsnuiters die hij op zijn pad vindt. Een prachtige film, die voor mij als Elmo-loving volwassene erg goed te pruimen was.

Sesamstraat wordt in meer landen uitgezonden dan welk ander programma dan ook. Toch vraag je je af en toe af wat er van al die Sesamstraatidealen, zoals samenwerking en vriendjes zijn, precies terecht is gekomen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

5 gedachten aan “Elmo – zo 21 nov. 2004”

  1. Ik heb de film ook gezien…heerlijk om zo’n film in deze tijd te zien. Even weg uit de wereld van nu…en ja idealen moet je wel hebben…al komt er de afgelopen jaren bar weinig van terecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *