Prudentia – ma 17 jan. 2005

De fractievergadering stelde niet veel voor, aangezien Piet Hein en ik diezelfde avond en in dezelfde ruimte ook moesten vergaderen met het werkgroepje dat bezig is met een avond over de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (zie web-log wo 22 dec. 2004). Erg veel zin had de bijeenkomst echter niet. Zowel Piet Hein als ik hadden ons huiswerk niet gedaan. En daar waren de anderen niet heel erg over te spreken. Wat op zich voorstelbaar is.

De oorzaak daarvan was echter dat weer een ander uit ons groepje ook zijn huiswerk niet had gedaan: namelijk het schrijven van een korte besluitenlijst van de vorige bijeenkomst. Het gebeurt nog al eens dat ik zomaar wat aantekeningen op een los blaadje schrijf dat daarna op mysterieuze wijze zoek raakt. In zulke gevallen vertrouw ik altijd op de verslagen die mij er aan herinneren dat ik nog iets moet doen. Pas wanneer ik het in mijn agenda schrijf, is het zeker. Ik weet het, het is niet erg secuur, maar ik ben op momenten nu eenmaal een beetje slordig.

Gelukkig was het allemaal geen halszaak en was de schade makkelijk ingelopen. En dat is maar goed ook, want lange vergaderingen gaan allemaal af van de zuivere drinktijd.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *