Losse eindjes – vr 25 mrt. 2005

’s Middags nog wat losse werkzaamheden op de fractie. ’s Avonds zou ik Piet Hein helpen met het doortrekken van zijn kabeltelevisie. Aangezien de kinderen een televisie hadden gekregen van de goedheiligman (in dit geval een tante die dit een mooi cadeau vond zonder dit eerst pedagogisch kort te sluiten met de ouders, die aanmerkelijk minder blij waren met het cadeau) moest de kabeltelevisie doorgetrokken worden naar maar liefst drie slaapkamers op twee verschillende niveaus. Want als het dan toch ging gebeuren, wilden pappa en mamma bij nader inzien ook wel een tv op de kamer.

Over de precieze beslommeringen, zoals afbrekende onderdelen van verdeelkastjes die met iets te goedkoop Chinees ijzer zijn gemaakt, zal ik jullie niet lastig vallen. Wellicht is de boodschap dat één en ander pas na elven was afgerond genoeg om duidelijk te maken dat het weer eens niet van een leien dakje ging.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *