Verhuizing – za 26 mrt. 2005

Gert-Jan ging verhuizen. Van een kamer in Breda Oost naar een verdieping in Breda Zuid. Volgens de huurprijs zou die locatie een aanzienlijke verbetering moeten zijn.

En dus stond iedereen om 10.00 uur bij Gert om met behulp van een liftje (wonen op de begane grond lijkt voor Gertje geen optie) de spullen in te laden in de auto’s van de diverse vrienden. Iedereen, behalve ik dan. Ik stond bij de Kwikfit om een nieuwe accu in mijn auto te laten zetten. Ook accu’s, geachte lezers, houden er op de minst geschikte momenten zonder voorafgaande waarschuwing ineens mee op.

Met een groep vrienden gaat zo’n dagje verhuizen nog redelijk snel. Totdat op een gegeven moment de vermoeidheid toeslaat. Dat is meestal op het zelfde moment als dat het nieuwe Ikea-bed in elkaar gezet moet worden. Drie keer raden wie dat mocht doen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *