Barstbeque – zo 19 juni 2005

Aanvankelijk vreesde ik dat ik er helemaal niet bij zou kunnen zijn, maar het Dwars-congres was vroeg genoeg afgelopen om het grootste deel van de vrijwilligersbarbecue van Breda Barst nog mee te maken. Dat kwam goed uit. Na het hele zonovergoten weekeinde binnen gecongresseerd te hebben, had ik me voorgenomen mij die avond een delirium te zuipen. Ik ben een heel eind gekomen.

De tuin van Café de Speeltuin was de ideale plek om met dit prachtige weer te eten en te drinken. En toen ik rond een uur of zeven aankwam was er nog genoeg te eten en te drinken overgebleven. Vooral dat laatste gaf deze burger moed.

Dat ik halverwege de nacht lopend naar huis moest omdat een onverwachte maar desondanks niet minder welkome logé fietsloos was en mijn krakkemikkige racertje tegenwoordig geen bijrijders meer duldt, dat het bierdrinken thuis nog even doorging en dat, toen ik de volgende ochtend wakker werd de logé al weer vertrokken was, dat ik die dag moest werken, dit alles kon de feestvreugde die avond niet bederven.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *