De druppel – za 13 aug. 2005

Dat de zomer van 2005 tot één van de slechtste sinds jaren mag worden gerekend, is inmiddels wel duidelijk. Goed, we hadden een paar weken mooi weer, maar dat lijkt inmiddels weer een eeuwigheid geleden. Desondanks konden we deze avond op het terras zitten. Een goed moment om een oude belofte in te wisselen: een bieravondje met Guido.

Goed, het miezerde dus wel, maar we zaten onder het afdakje van het terras van Café de Beyerd en met jassen aan was het best te doen. Daar lieten we ons de diverse bieren van de welhaast onuitputtelijke bierkaart van café De Beyerd welgevallen. Met een afzakkertje in de MeZZ om het af te leren.

Het was pas bij het naar huis gaan, dat de slechte zomer zich met al zijn woede over ons uitstortte. Een stortregen daalde op ons neer. Verzopen kwamen we thuis aan.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *