Pré-weekenddip – do 4 aug. 2005

Bijeenkomst van de werkgroep ‘Red-de-NPS’ en daarna een opname van een ‘4FM Spotlight’ met meestergitarist Jesse van Ruller. En met alle half afgemaakte klussen op mijn bureau die nog op me stonden te wachten, werd het toch weer een behoorlijk drukke dag.

Voor de rest niet veel bijzonders gedaan. Thuis aangekomen was ik behoorlijk moe. Niet zo verwonderlijk, aangezien ik de avond ervoor maar enkele uren slaap had gehad. Dus toen ik ‘even’ ging liggen, werd ik pas weer wakker rond half drie ’s nachts. Dat had ik twee weken geleden nu ook al. Ik zal toch geen oude man aan het worden zijn?

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Pré-weekenddip – do 4 aug. 2005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *