Van de straat – vr 5 aug. 2005

In onze niet-aflatende verslaving aan het politieke bedrijf kwamen we vrijdagochtend alweer bijeen. Zonder veel resultaat overigens, want behalve een beetje kletsen en beloftes doen (“ik ga daar wel mee aan de slag”), gebeurde er niet veel. Het werd dus vooral koffieleuten en petit comité. Ook gezellig…

De rest van de middag ben ik vooral bezig geweest met het updaten van de GroenLinks-website en het downloaden en bekijken van enkele open-source programma’s die ik straks wil gaan gebruiken om een server mee te runnen en, fingers crossed, een website op te laten draaien. Open Source wordt wel eens de Max Havelaar onder de software genoemd. Dat is toch een rare vergelijking: voor Max Havelaar betaal je immers net ietsje meer, terwijl Open Source-software in de regel gratis is.

Aan het eind van de middag naar huis gegaan om de verjaardag van ons mam te vieren.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Van de straat – vr 5 aug. 2005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *