Uitgepraat – ma 1 aug. 2005

Als de politiek met reces is, een duur woord voor vacantie, moet Café de Beyerd het op maandagavond wat vaker zonder mij stellen. Vanavond echter niet: ik had met Marlies afgesproken en durfde het aan om dat te doen in de Beyerd. Met als gevolg dat we amper bij hebben kunnen praten.

Het stierf die avond namelijk van de bekenden. Zo vierde Beyerd-buurvrouw Pleuni (tevens de initiatiefneemster van het Genootschap van Liefhebbers van de Zuivere Tweede Stem van Pierre Kartner) haar verjaardag. Vrienden Guus en Thomas liepen toevallig langs en bleven ook even plakken aan onze terrastafel. Fractievoorzitter Piet Hein was terug van zijn vakantie op Texel en deed de Beyerd aan om bij te praten met Christ en Roland de Bruin deed uitgebreid verslag van zijn computerproblemen.

Waarmee eens te meer is aangetoond dat de Beyerd behoort tot één der gezelligste café’s van Breda, waar je echter niet veel kans hebt om ongestoord met een vriendin te praten over al wat haar bezighoudt. Je bent gewaarschuwd.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

2 gedachten aan “Uitgepraat – ma 1 aug. 2005”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *