Schilderwerk – za 3 sept. 2005

De weerzinwekkende drukte rond de NPS-actie viel, ik heb daar al vaak genoeg mijn beklag over gedaan, precies samen met mijn geplande vakantie en een verhuizing. Van schilderen, timmeren en schoonmaken kwam dus maar weinig terecht. Behalve dan op deze vrije zaterda. Met hulp van vrienden en familie waren de diverse kamers in no-time geverfd en gelatexed.

De klus kwam weliswaar niet helemaal af, maar de laatste beetjes kon ik in mijn eentje ook prima klaren. Dus konden we om een uur of acht tevreden enkele pizza’s bestellen om onze hongerige magen te stillen. Behalve enkele mokken en een koffiezetapparaat was er namelijk in het nieuwe huis nog weinig culinairs te vinden. Pizza’s kun je gelukkig zonder bestek eten en aangezien ook de nieuwe vloerbedekking er nog niet lag, was het geen enkel probleem dat de vloer tevens dienst deed als asbak.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *