Vogelvlucht – 28 aug. t/m 2 sept. 2005

De red-de-NPS-actie kende twee hoogtepunten. De geplande actie op 5 september in Den Haag en een speciaal NPS-podium op de Uitmarkt. In de tussenliggende week was ik vooral bezig met het maken van draaiboeken voor de grote actie in Den Haag.

Het was de meest stressvolle week van het jaar met weinig ruimte voor rust en ontspanning. Zondag was ik de hele dag in touw bij het podium op de Uitmarkt en was ik pas rond twee uur ’s nachts terug in Breda. Maandag werkte ik in Rotterdam en moest ik ’s avonds in Utrecht zijn voor een vergadering van het GroenLinks Partijbestuur. Dinsdag opnieuw een dagje Rotterdam, met ’s avonds een commissievergadering. De rest van de week had ik ’s avonds niet veel te doen en ging ik telkens vroeg naar bed, om de volgende dag nog enigszins fris en fruitig op te kunne staan. Dus als je vindt dat dit een saai logje is, heb je groot gelijk. Het was simpelweg stevig aanpoten deze week en daar kun je gewoon geen leuker verhaal van maken.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *