Waar kies ik voor – wo 8 febr. 2006

In de raadszaal vijftien mensen die vragen hadden over de politiek. Op de plek van de wethouders de vertegenwoordigers van de verschillende partijen. Het waren deelnemers aan de cursus ‘waar kies ik voor’. De deelnemers konden kennis maken met de vertegenwoordigers van de diverse partijen.

Het geheel duurde zo’n twee uur. Daarna volgde een soort proefstemming, waarbij de deelnemers hun stem konden uitbrengen op één van de partijen. Met drie stemmen (20%) scoorde GroenLinks uitzonderlijk goed. Terugvertaald naar absolute aantallen is dat aantal een stuk minder imposant. Maar toch: statistisch gezien weer twee extra stemmen binnengehaald.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *