Verschil – ma 29 mei 2006

Mijn dag begon ‘s ochtends met een gesprek met wethouder André Adank over het erfgoed van de stad. Daarna hielp ik Marcel van Café Dok19 met het versjouwen van zijn drankvoorraad van het plein van De Nieuwe Veste terug naar het café. Vervolgens werkte ik op de fractie de achterstallige dossiers weg. ‘s Avonds was de fractievergadering.

Een colbert is één van de meest handige uitvindingen op kledinggebied. Zeker sinds dat het toegestaan is een colbert over een felgekleurd t-shirt te dragen. Colbert aan, en je bent representatief. Colbert weer uit en je kunt de handen uit de mouwen steken. Lang leve de diversiteit.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *