Homo Famens – di 25 juli 2006

Bovenbuurjongen is terug van vakantie. Bovenbuurjongen is best leuk om te zien en ook aardig. Bovenbuurjongen is student Fysiotherapie en daarnaast werkzaam in de zorg. Hij is waarschijnlijk de enige hetero van zijn jaargang. Dat heb ik weer.

Hoewel we in het zelfde huis wonen, merken bovenbuurjongen en ik weinig van elkaars aanwezigheid. Hij heeft onregelmatige diensten en nu ik, naast mijn raadswerk, ook nog eens vier dagen per week in Den Haag zit, zijn we beiden zelden thuis. Illustratief is dat we al een jaar lang proberen af te spreken om een keer een biertje te gaan drinken, maar onze agenda’s amper een voor beide partijen geschikte datum kunnen produceren. Eind augustus wellicht.

Buurmeisje vindt Bovenbuurjongen best leuk. Buurmeisje deed een briefje in de bus om bovenbuurjongen uit te nodigen om elkaar een beetje beter te leren kennen. Aangezien de kortstondige relatie tussen bovenbuurjongen en aardbei, een meisje dat hij met carnaval had leren kennen, is beëindigd, maakt buurmeisje weer een beetje kans. Alhoewel bovenbuurjongen geloof ik voorlopig liever weer even vrijgezel blijft.

Leuk hè, roddelen?

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

5 gedachten aan “Homo Famens – di 25 juli 2006”

  1. mag het ook serieus? in je column nav de voorjaarsnotavergadering heb je het over extra geld voor langzaam verkeer. nou gaat me dat zeer aan het hart maar de vrijgemaakte 10 milj is ook voor het openbaar vervoer, dus de afwerking van de HOV naar O’hout. misschien kunnen we er ook een stukje gratis OV uit betalen zoals de GLfractie voorgesteld heeft.
    vanuit mijn idylische vakantieoord in Kroatie, binnenkort op mijn eigen weblog te bewonderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *