Homo Aleatorius – vr 13 okt. 2006

nieuwe ronde nieuwe kansen

Na een lange, maar leuke politieke bijeenkomst eindigde ik met mijn afdelingsvoorzitter in stamcafé De Beyerd. Daar is het volgende week weer de jaarlijkse Belgische Bierweek.

Eén van de hoogtepunten is de Beyerd Biertombola, met als hoofdprijs het eigen gewicht aan bier. Voor deze tombola krijg je een lot bij elk Belgisch biertje dat wordt gedronken. Helaas heb ik totnutoe nooit iets gewonnen. Maar dat komt dan weer omdat ik totnogtoe altijd ben vergeten mijn lotjes tijdig in te leveren.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *