Homo Manducens – do 12 okt. 2006

veni vidi vino

Lucas en Riemer wonen samen. Sinds kort. En ik was de eerste die mocht komen eten.

Nee, Lucas en Riemer zijn geen stelletje. Althans, niet in de relationele zin van het woord. Ze zijn allebei net het huis uit en wonen samen anti-kraak in een veel te groot gebouw. Wat dan op zich weer zo goedkoop is dat je best een schoonmaakster kunt inhuren. Wat dan op zich ook wel weer nodig is ook. Over een tijdje dan. Nu is het gebouw nog groot genoeg voor de rotzooi om niet op te vallen.

Ik had op het laatste moment maar twee flessen wijn bij de AH-to-go gekocht. Die daar trouwens een stuk duurder zijn dan bij een AH-to-stay, of hoe ze de gewone filialen van Appie Hap dan ook noemen. Voor de inwendige mens, zeg maar. Wat vind ik dat trouwens een truttige uitdrukking. Maar dat geheel ter zijde.

Ik had er in vier dagen een 53-urige werkweek opzitten. 45 in Den Haag, 8 in Breda. Dus eindigde ik die avond heel dronken in de Boulevard. De inwendige mens was uitgewoond.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *