Homo Excusans – ma 12 mrt. 2007

Bouterse

Bouterse heeft excuses aangeboden voor de decembermoorden. Ruim veertien jaar na dato. Wat zullen de nabestaanden daar blij mee zijn.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

3 gedachten aan “Homo Excusans – ma 12 mrt. 2007”

  1. Je gaat weer inlopen? Ben benieuwd wat je van het DWARS congres hebt gevonden. Nog even doorwerken (;

    [sÇ: na slow-cooking wordt slow-blogging een nieuwe rage. Alleen weet nog niemand dat]

  2. Nou ja, excuses: hij heeft er nadrukkelijk geen verantwoordelijkheid voor genomen. Hij betreurde vooral dat het zijn mensen waren die de slachtoffers hebben afgemaakt.

    [sÇ: Zoiets. Daarom denk ik ook dat de nabestaanden zo ontzettend blij zullen zijn.]

  3. Het geval wil dat een vriend van zojuist (tijdelijk) domicilie heeft gekozen in Paramaribo. Toen ik hem vroeg of dit in Suriname ook zo’n kwestie was, mailde hij me terug dat het verslag van onderhavige bijeenkomst op pagina 4 van De Ware Tijd was terug te vinden en dat in de berichtgeving eigenlijk uitsluitend werd gemeld dat deze jongerenbijeenkomst een lage opkomst kende.

    [sÇ: Je zou toch zeggen dat het voor Suriname ook belangrijk is. Of heeft Bouterse al heel vaak erkend verantwoordelijk te zijn voor de moorden die uiteraard gehel in zijn afwezigheid zijn gepleegd? En of ja, Holleeder is natuurlijk ook volstrekt onschuldig.]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *