Homo Significans – zo 6 mei 2007

Lijst uit GroenLinks Magazine

Dit weekeinde had ik Joris en Liesbeth beloofd om te helpen hun nieuwe woning op te knappen. Dus behalve de exacte gang van zaken van het breek- en schilderwerk heb ik niet veel te vertellen. Ware het niet dat ik dit weekeinde ook nog eens vijfde ben geworden.

Het GroenLinks-Magazine, het maandelijkse periodiek van GroenLinks, heeft het blog ontdekt. En dus stond de uitgave van deze maand grotendeels in het kader van al die GroenLinksers die er een blog op nahouden.

De bloggers was ook gevraagd een cijfer te geven voor andere bloggers. Hoewel pas op verre afstand van de eerste drie op de lijst ben ik toch enigszins trots op mijn vijfde plaats. In Den Haag geldt immers dat je pas meetelt op het moment dat je genoemd bent.

Europarlementariër Kathalijne Buitenweg en enfant terrible David Rietveld staan ex aequo  op één met 42 punten, gevolgd door de bloggende ambtenaar Brechtje Paardenkoper met 33 punten. Daarna volgt Michel Klijmij, vader van de Planeet met 15 punten, daarna ik met 13, de Eindhovense Burgemeesterskandidaat René Kerkwijk met 12, de Groningse fractievoorzitter Drewes de Haan met 8 punten, Christiaan Jongeneel met zeven punten, Gronings raadslid Linda Voortman met 5 punten en tot slot Kamerlid Tofik Dibi met vier punten.

Lees ze, becommentarieer ze of laat ze links liggen. U mag het zelf weten. Wat mij betreft in ieder geval: Kiezers Bedankt!

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Significans – zo 6 mei 2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *