Homo Certans – wo 11 juli 2007

usb-tv

Televisie kijken op het werk, dat hoort niet. Goed, een debat, het journaal of een actualiteitenprogramma, dat mag natuurlijk. En er is ook niets mis met teletekstpagina 101. Maar sport, dat gaat wel erg ver.

En toch kijkt niemand ervan op dat elke televisie op elke werkplek de komende weken aanstaat. En zij die geen televisie hebben, kijken televisie via internet. Televisie kijken is wellicht not done, maar voor de Tour wordt een uitzondering gemaakt.

Dankzij een vernuftige USB-ontvanger transformeert mijn laptop binnen luttele ogenblikken in een breedbeeldtelevisie. Het is dan ook een kleine teleurstelling dat de NOS, in tegenstelling tot de Vlaamse collegae van de VRT, nog steeds in ouderwets 4:3-formaat uitzenden. En hoe superieur de kwaliteit van het Vlaamse commentaar ook mag zijn, de opmerkingen van Herbert Dijkstra en Maarten Ducrot zou ik niet willen missen.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Certans – wo 11 juli 2007”

  1. ‘hoe superieur de kwaliteit van het Vlaamse commentaar ook mag zijn’

    Je maakt een grapje, juist?
    Ik kijk al jaren naar de Tour in het frans omdat het commentaar van Michiel Wuyts gewoon zo ondermaats is. Die vent kan zeveren als de beste, maar iets bijbrengen over de rit of ronde is er spijtig genoeg niet echt bij.

    [sÇ: Grapjes? Ik?]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *