Homo Solaris (3) – ma 13 aug. 2007

To the beach

De zon scheen volop, tijdens Reggae Sundance. Gelukkig maar, want regen, daar gaat je joint van uit.

Ik ben zelf geen grote Reggae liefhebber. Mijn reggae-collectie bestaat uit welgeteld één plaat van Bob Marley. Waarom dan toch naar Sundance gegaan afgelopen weekeinde? Allereerst vanwege het gezelschap: mijn vrienden gingen, en ik besloot op de valreep mee te gaan.

Daarnaast kan ik niet anders dan me in superlatieven uitlaten over de sfeer op het E3-strand in Eersel, waar het festival dit jaar voor het eerst werd gehouden. Vet relaxed. Zelfs de mensen die uren in de rij moesten staan om binnen te komen omdat de vrijwilligers nu niet bepaald zeer efficiënt werkten, schaamden zich eigenlijk een beetje voor hun ongeduld.

Een sprong in het meer zorgde voor de nodige afkoeling en het gevoel weer een beetje schoon te zijn. Meedeinend op de after-beat speelden we potjes domino en dronken we een potje bier. Is er dan echt niets negatiefs over dit festival te melden?

Vooruit, zondagavond begon het te betrekken.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Solaris (3) – ma 13 aug. 2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *