Homo Tranquillus – wo 26 sept. 2007

Stiltecoupé

„Je komt toch niet mijn rust verstoren hè”, verzuchtte ik toen collega-raadslid Richard Blankenstein de deur van de coupé open schoof en tegenover me plaats nam. Ik zat nog in de eenzelvige fase van de ochtend en had alleen maar oog voor mijn krant.

Richard zette zijn tas op schoot keek me indringend aan. Even heerste er een ongemakkelijke stilte, die werd onderbroken door het zagende geluid van een opengaande rits. Terwijl Richard zijn Volkskrant uitvouwde, antwoordde hij „bij jou in de coupé is het ten minste rustig”.

Auteur:

Dutch local politician for the environmentalist party GroenLinks, tends to be serious at times but usually has a slightly absurd and overall happy and sunny mental disposition.

Eén gedachte over “Homo Tranquillus – wo 26 sept. 2007”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *